Omwonenden: 'Die Almenseweg is echt een racebaan'

Omwonenden: 'Die Almenseweg is echt een racebaan'

Frequente gebruikers van de Almenseweg die uitkomt op de N346 bij Warnsveld staan niet verbaast te kijken dat er zondag weer een ongeluk plaatsgevonden heeft. Ze vinden dat het er gevaarlijk is, en dat daar wat aan moet veranderen. 

"Het is echt een racebaan die straat", vertelt een buurtbewoner. "Weinig huizen, weinig auto's en weinig zijwegen. Dat nodigt uit om hard te rijden", gaat hij verder. Een vrouw die wat verderop woont ziet dat ook. "Ze schieten ook zo de N346 over. Omdat ze denken dat het er rustig is. Ik weet niet of dat nu ook het geval is. Maar het gebeurt al." 

Drie mensen zijn zondagavond gewond geraakt na een zwaar ongeval op de kruising. Eén van de voertuigen kwam inderdaad vanaf de Almense weg. De andere reed over de N346, wat als voorrangsweg geldt. 

Aanpassingen

De laatste tijd zijn er al aanpassingen gedaan op de kruising. "Dat heeft wel wat geholpen. Maar betere verlichting zou een goed idee zijn", legt een buurtbewoner uit. "Ik vind het eng om hier te rijden. Helemaal als ze zo jagen." 

Beelden van het ongeluk...

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.