De Zwarte Cross gaat beginnen, dit moet je weten

De Zwarte Cross gaat beginnen, dit moet je weten

Het is zover! Tante Rikie veegt nog even de boel aan, en dan gaat het terrein open. Donderdagmiddag begint de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Wij zetten even wat dingen op een rij die je moet weten. 

Hoe laat begint het feestje?

Donderdagmiddag om 12.00 uur gaat de camping open. Om 14.00 uur begint het gebruis op het festivalterrein. En natuurlijk ook belangrijk om te weten wanneer het feestje voorbij is. Om 12.00 uur maandagmiddag wordt je van de camping afgetrapt. Tot 03.00 uur zondagnacht is er nog wat te doen op het festivalterrein. 

Muntjes

Een biertje, colaatje of een lekker broodje is natuurlijk belangrijk. Daarom is het goed om te weten hoeveel een muntje kost, zodat je alvast een berekening kan maken. Een muntje kost €2.50. 

Ik wil even het terrein af, kan dat?

Wil je even weg van de drukte? Moet je nog iemand ophalen? Of wil je net even iets goedkoper eten? Dan kun je het terrein af. Campinggasten hebben een bandje waarmee ze het terrein afkunnen. Dagbezoekers kunnen bij de uitgang een stempel krijgen. 

Live op Facebook, of whatsappen

Telefoon leeg? Geen probleem. Je kan je telefoon opladen op de camping of op het festivalterrein zelf. Daar zijn namelijk oplaadpunten. 

Ik wil de WK-finale kijken

Waarom? Nederland staat toch niet in de finale. Maar goed, er is wifi zodat je voetbal kan kijken zonder dat je je databundel opmaakt. 

Hoe kan ik het volgen? 

LokaalGelderland volgt de Zwarte Cross. Via onze website is al het nieuws te vinden. Vrijdag huppelen we over het terrein om video's en andere content te maken. Zet LGLD.nl dus in je favorieten!

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.