Lochemse tafeltennissers behalen succes op Special Olympics

  • Groot onthaal voor de vier
  • 11 juni 2018 - 13:24
  • Verscheen eerder bij

LOCHEM - De Special Olympics, die de afgelopen dagen in de Achterhoek werden gehouden, zijn succesvol verlopen voor het tafeltennisteam van De Toekomst. Na de finaledag was er goud, zilver, twee keer brons en een eervolle vierde plaats voor de Lochemers.

Het goud ging naar Wilco Brunsveld. Zilver was er voor Lienke Freriks en de bronzen plakken waren voor Marina van der Zee en Geert Zeelte. Erwin Stegeman greep net naast het eremetaal maar een vierde plaats is ook zeer eervol tijdens deze nationale krachtmeting.

Onthaal

Na de wedstijden zette het team koers naar Lochem waar de spelers met luid applaus werden onthaalt door vrijwilligers, familie, vrienden en vertegenwoordigers van de hoofdsponsor.

Film

In de Jan Wissinkhal was een zaal omgetoverd tot bioscoop. Daar werd een film vertoond waarin de voorbereidingen van het afgelopen half jaar tot en met het afgelopen weekend waren te zien. Na de vertoning was er een diner dat grotendeels was gesponsord door Jumbo Lochem. Onderwijl werden de spelers gehuldigd en waren er een foto en/of bloemen voor de vrijwilligers.

De spelersgroep bedankte de 4 vaste begeleiders Esther Wissink, Henry Oost, Mirko Egbers en Willemien Harkink. Uit handen van Erwin Stegeman ontvingen zij een grote bos bloemen.


Wil je ons steunen met een maandelijkse bijdrage?

Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.