Opnieuw een ongeluk op de N348, buurtbewoners maken zich zorgen

Opnieuw een ongeluk op de N348, buurtbewoners maken zich zorgen

Voor de tweede keer deze maand is er een ernstig ongeluk gebeurd op de N348. Woensdag raakte drie mensen gewond tussen Eefde en Gorssel. 

"Het is weer raak. Deze weg is gewoon enorm gevaarlijk", legt Wilfred uit. Hij woont aan de N348. "Ik woon hier al vrij lang. En heb al meerdere grote incidenten meegemaakt. En dat is geen goed teken." 

De provincie is al lange tijd bezig met het maken van plannen voor deze N-weg. Ook zij zien in dat het veiliger moet. "Maar goed, dat heeft toch geen nut", vertelt Antje die in een Zutphense woontoren aan de N348 woont. Zij zag op 8 mei de grote ravage van het dodelijke ongeluk op de N348 bij Zutphen. "Er klopt gewoon een hoop niet. Ik kan je niet precies vertellen wat. Maar daar heeft de provincie vast capabele mensen voor, die dat tot de bodem kunnen uitzoeken."  

Drie gewonden en een dode

Ton spreekt schande van de manier van werken van de provincie. "Ze willen het al lange tijd veiliger maken. Maar het gebeurt maar niet. Eerder deze maand een dode, nu drie gewonden. Waar wachten ze nog op?"

Het ongeluk woensdag...

 

Woon jij langs de N348? Deel dan jouw mening via [email protected].

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.