Blauw de omleidingsroute, rood de afgesloten weg.

Kilometers omrijden door afsluiting N346 tussen Zutphen en Lochem

  • Het duurt een hele dag
  • 16 mei 2018 - 12:15
  • Laatste update: 16 mei 2018 - 16:53
  • Verscheen eerder bij

LOCHEM - De Zutphenseweg (N346) is donderdag afgesloten voor het verkeer. De afsluiting duurt maximaal van 6.00 uur tot uiterlijk 22.00 uur.

Er worden herstelwerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd. De weg werd overigens een jaar geleden compleet opnieuw geasfalteerd.

De weg wordt afgesloten tussen de rotonde bij De Beemd in Lochem en de rotonde bij Warnsveld (aansluiting op de N314). Op de kruising met de Almenseweg kan het verkeer tussen Almen en Vorden wel oversteken. De omleidingsroutes wordt met borden aangegeven.

Verwarring

Er ontstond korte tijd verwarring over de tijden van de afsluiting. Volgens de provincie begint de afsluiting om 06.00 uur en is de weg uiterlijk 22.00 uur weer open. Op de borden die al enige tijd langs het traject staan staat echter andere informatie. Daarop staat de periode 07.00 uur tot 18.00 uur. Volgens de provincie heeft dat te maken met de uitvoerder.

"De uitvoerder bepaalt wanneer ze aan de slag gaan. Het kan dus zijn dat ze eerder klaar zijn of later beginnen. Zij bepalen dan ook de daadwerkelijke wegafsluiting." aldus een woordvoerder. "De eerder gecommuniceerde tijden zijn bewust ruim genomen. De tijden op de borden zijn al meer ingeperkt."


Wil je ons steunen met een maandelijkse bijdrage?

Reageren? Mail de redactie via reageren@lgld.nl.

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.