Eerbeekse Landal-manager ondernemer van het jaar

Eerbeekse Landal-manager ondernemer van het jaar

Jerry Meijer, General Manager van Landal Coldenhove in Eerbeek is uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het jaar 2018’. De uitreiking van deze jaarlijkse prijs vond plaats tijdens de netwerkbijeenkomst 'Brummen Onderneemt' voor lokale ondernemers op dinsdag 10 april in het Brummense gemeentehuis. 

Vanwege griep was Meijer niet in de gelegenheid de bijhorende zilveren legpenning en oorkonde in ontvangst te nemen, maar burgemeester Alex Van Hedel liet weten dat hij telefonisch heeft laten weten vereerd te zijn met de prijs. Meijer is de opvolger van Casper Heine van Jumbo Eerbeek (2016) en Ronald Smit van Ferrocal Brummen (2017), die zich in de afgelopen twee jaar ‘ondernemer van het jaar’ mochten noemen. 

In het besluit van om Jerry Meijer tot ‘ondernemer van het jaar’ uit te roepen constateren burgemeester en wethouders dat Meijer als General Manager van Landal Coldenhove zeer betrokken is bij het stimu-leren van de lokale economie en het promoten van onze gemeente, ook ver buiten onze gemeente-grenzen. Meijer voert daarbij een actief beleid gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt nemen een volwaardige plek in bij Landal Coldenhove.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.