Vv Oeken bezoekt Vitesse vanwege 'verjaardag'

Vv Oeken bezoekt Vitesse vanwege 'verjaardag'

Binnenkort viert vv Oeken haar 90-jarig bestaan en dat moet gevierd worden, aldus de voetbalclub. Voor de jeugd was het afgelopen zaterdag al feest. Zij gingen namelijk op bezoek bij een andere jarige club, namelijk het 125-jarige Vitesse in Arnhem.

Rond de klok van vijf uur was het een drukte van jewelste op de parkeerplaats achter het gemeentehuis in Brummen. Met ruim 100 kinderen en 40 begeleiders ging een blauwwitte Oeken colonne richting Arnhem om in het Gelredome de wedstrijd Vitesse - Roda JC te aanschouwen. In het stadion zaten de Oekense voetballers op een geweldige plek vlakbij het veld en naast de dug-out van Vitesse. Zij zagen de spelers vlak voor ons warm lopen, Hertog de arend over ons heen vliegen en hoorden de aanmoedigingen van de verschillende tribunes.  

In de rust werd de vereniging blij verrast door Vitesse. Op de twee grote digitale borden in het stadion werd vv Oeken gefeliciteerd door Vitesse met het 90-jarig bestaan. De wedstrijd eindigde in 0-3 overwinning voor Roda JC. Voor sommige kinderen en begeleiders niet de gewenste uitslag, maar voor iedereen uiteindelijk wel een onvergetelijke avond. 

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.