TC Welgelegen Heren 1 gaat voor promotie naar hoogste tennisklasse Nederland
Vlnr: Wieger Dijkstra, Michiel Heijmen, Joey van Haasteren, Simone Mees ten Oever, Sem Snippe en Reinier Molendijk.

TC Welgelegen Heren 1 gaat voor promotie naar hoogste tennisklasse Nederland

Op zaterdag 7 april start de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Het heren 1 17+ zaterdag team gaat van start in de Overgangsklasse, het een na hoogste van Nederland. Een unicum voor de vereniging, maar ook één van de hoogste competitiedeelnames in de regio. Wieger Dijkstra, Sem Snippe, Joey van Haasteren, Michiel Heijmen en Reinier Molendijk strijden dus om promotie naar de Topklasse, de hoogste zaterdag klasse van Nederland!

Het heren 1 team is de afgelopen twee jaar kampioen geworden in de 1e klasse en vervolgens de Hoofdklasse. Met name dat laatste kampioenschap was zeer knap binnengehaald en ze hebben de Overgangsklasse verdient.

Op 14 april vanaf 12.00 uur, 5 mei vanaf 12.00 uur en 26 mei vanaf 13.30 uur spelen zij thuis op het sportpark van TC Welgelegen. De wedstrijden in deze hoge prestatie klasse levert steevast interessante en spannende partijen op van hoog niveau. De spelers vraagt iedere sportliefhebber om hen aan te komen moedigen in hun tocht naar promotie naar de Topklasse.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.