Nieuwe naam voor Behind the Corner Festival na kritiek

Nieuwe naam voor Behind the Corner Festival na kritiek

  •  Evenement
  •  6 maart 2018
  •  

Het Behind the Corner Business Festival in Doetinchem wordt omgedoopt tot Backside Business Festival. Dit na aandringen van de organisatie van muziekplatform Behind the Corner.

"We hebben geprobeerd af te spreken en aan te geven dat het ook voor Behind the Corner een mooi platform is, maar daar had het muziekplatform geen trek in", aldus Marien Nijland van het Backside Business Festival. Het evenement waarbij bedrijven zichzelf kunnen presenteren vindt op 2 en 3 mei plaats in de Topsporthal in Doetinchem. Meindert Bussink van Behind the Corner is blij met de naamswijziging: "Ik heb de organisatie er regelmatig aan moeten herinneren dat het gebruiken van die naam onwenselijk is, maar ik ben blij dat het wordt aangepast."

De organisatie van Backside Business Festival vindt het jammer dat de oorspronkelijke naam niet gevoerd kan worden. "Als het aan ons had gelegen had het muziekplatform onderdeel kunnen zijn van de beurs", aldus Nijland. "We hebben er nooit moeilijk over gedaan aangezien we geen concurrenten van elkaar zijn. Maar ja, we maken nu nieuwe foldertjes en gaan weer door."

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.