Kaiser Chiefs en DJ Paul Elstak op Zwarte Cross

Kaiser Chiefs en DJ Paul Elstak op Zwarte Cross

Zin om de Kaiser Chiefs en/of DJ Paul Elstak live te zien? Dan heb je dit jaar op de Zwarte Cross geluk! De organisatie maakte donderdag een flink aantal namen bekend voor de komende editie. Ook Danko Jones is op het meerdaagse festival te vinden.

De Feestfabriek, organisator van het festival, is heel tevreden met de enorme lijst. Vooral met de Kaiser Chiefs zijn ze enorm blij, vertelt Ilja Vaags tegen REGIO8: "Zij hebben in 2012 een geweldig optreden gegeven met een sprong over het hoofdpodium. Dat moment zal een hoop Zwarte Crossers nog wel in het geheugen gegrift staan."

Uitverkocht

Dat alle kaarten voor het festival opgaan is net zoals de voorgaande jaren wel te verwachten. Maar Vaags verwacht dat er dit keer nog wel iets bijzonders kan gebeuren. Mogelijk is het festival dit jaar al voor de start uitverkocht. "De teller staat nu op 88%, dus met iets meer dan vierduizend kaarten over, zijn we er bijna door."

Naast de vele artiesten komt er dit jaar ook een nieuw podium: 'The Noaberhood'. Deze komt te staan op de Hiphopweide, die ook nieuw is deze editie. Tussen 12 en 15 juli is Lichtenvoorde weer volledig overgegeven aan de cross. De strijdkreet van dit jaar is 'Leven vóór de dood!'.

 

 

Lees ook: de hele lijst met alle nieuwe artiestennamen

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.