Sportclub Brummen ging voor winst

Vanaf de eerste minuut leek het erop of de wedstrijd in slow-motion werd gespeeld, beide teams waren zoekende naar elkaar, naar mogelijkheden het was vrij onduidelijk. Zo was het Brummen die wel de kansen wel maakte maar niet konden afmaken, toch was het Stan Hurenkamp die na een 35 minuten de 0-1 kon maken.

Onnodige overtreding

Na een mooi doelpunt van Brummen kwam er een onnodige overtreding van Brummen op een speler van Alexandria. Het antwoord van de scheidsrechter was een penalty voor Alexandria, helaas voor Brummen maar keeper Jordi Plant kon deze onmogelijk tegen houden.  Met een tussenstand van 1-1 gingen de teams de rust in.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

Verdiende punten gaan mee

De tweede helft begon net als de eerste helft in een slow-motion stand hier profiteerde de Apeldoornse ploeg van en scoorde de 2-1. Dat was het teken voor Brummen om de bal in hun bezit te houden. Rico v.Ginkel nam hier de leiding in en scoorde de gelijkmaker 2-2. ondanks wat geduw en getrek was het Joshua Akoy die de 2-3 en de 2-4 maakte. Het was overduidelijk dat Brummen de winst niet meer uit handen zou geven,want was het niet dat Stan Hurenkamp in deze wedstrijd het eerste doelpunt scoorde, maar ook de 2-5 mag op zijn naam geschreven worden.