Eerste competitie wedstrijd voor Sportclub Brummen 1

Eerste competitie wedstrijd voor Sportclub Brummen 1

Voor de heren van Sportclub Brummen 1 zit de stop erop. Ze mochten spelen tegen Vaassen 1 een vrij fysieke ploeg.

Vanaf het beginsignaal van de scheidsrechter ging de wedstrijd er fel aan toe, en was het na een minuut of drie al raak. Brummen werd overdonderd en stond direct 0-1 achter. Vaassen was echt de betere ploeg, voetballend maar ook fysiek, dat het niet de schoonheidsprijs verdiende was duidelijk. Brummen moest het voetballend kunnen winnen maar hadden de weg naar het doel nog niet gevonden.

Lees verder onder de foto... 

© LGLD

Harde tweede helft

De tweede helft beloofde een mooie te worden, er kwam een gemotiveerd team uit de kleedkamer en liet zien wat men kon. heel snel na het begin was het Emiel Bleumink die de weg heel snel vond richting goal van Vaassen en scoorde de 1-1, vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Brummen had meeste bal bezit maar moest dat ook bezuren door diverse nare overtredingen die op hen werden gemaakt. Joshua Akoy was de tweede die de weg moeiteloos kon vinden naar het doel en scoorde de 2-1.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

 

De wind mee

Ondanks de harde koude wind leek Brummen de wind mee te hebben, want Stan Hurenkamp leek te kunnen vliegen naar de andere kant en kreeg een geweldige kans en schoot de 3-1 binnen. De winst was binnen handbereik met nog een 10 minuten op de klok kon er nog veel veranderen. Was het niet zo dat door een richting veranderde schot, Daan Jacobs de 4-1 kon scoren.

Volgende week speelt het eerste elftal uit tegen Alexandria 1 aanvang 14.00 uur, Sportpark Nagelpoel 1.

© LGLD
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.