Eerste oefenwedstrijd voor Sportclub Brummen na de winterstop

Eerste oefenwedstrijd voor Sportclub Brummen na de winterstop

De winterstop zit er voor de helft op, en voor diverse clubs beginnen de oefenwedstrijden weer. Zo ook voor de dames van Brummen, zij mochten tegen warnsveldse Boys spelen. Een kans voor trainer Hanry Stoel en zijn assistent Erwin Winters om te kijken of nog elke dame op de goede positie speelt.

Geen  verwachtingen

Er waren geen verwachtingen gegeven in deze wedstrijden betekent dat lekker voetballen en heerlijk door wisselen, zodat elke speelster dezelfde kansen kan krijgen. Beide teams speelde naar behoren, Brummen had toch iets meer balbezit en van daaruit zag Noa Spiegelenberg kans om in de eerste helft  3x te scoren. Helaas kwam Linde Teunissen ongelukkig ten val en moest de wedstrijd door haar vervelende blessure de wedstrijd staken.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

 

Winst

De tweede helft werd er door Warnsveldse Boys iets feller gespeeld en leek het er even op dat de dames  van Brummen het gingen opgegeven, de dames van Warnsveldse Boys kregen vele kansen maar konden ze helaas niet afmaken doordat keepster Charlotte Weidemann scherp op haar plek stond. Uiteindelijk kregen de Brummense dames hun vleugels weer terug en kon Jaimy Gradien de 0-4 scoren. Voetballend naar het einde van de wedstrijd zag ook Kelly Brugman de kans om de 0-5 te maken. De beide teams kunnen terug kijken op een mooie maar vooral sportieve zondagmorgen.

De competitie begint voor SJO Oeken/Brummen Vr1 op 4 februari, dan spelen zij tegen RODA,28 VR1 aanvang 13.00 uur.

© LGLD
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.