Een spannende laatste wedstrijd voor de winterstop

Nadat vorige week de winter plotseling binnen viel, waren de meeste wedstrijden afgelast, het tweede elftal van Sportclub Brummen had nog een belangrijke wedstrijd te spelen. Warnsveldse Boys was de tegenstander en deze wedstrijd zou Brummen niet zomaar met winst kunnen afsluiten. Men zou er wel iets voor moeten gaan doen.

Achterstand

Brummen was niet gewend aan het feit dat de groene grasmat nog wit was, want na enkele minuten zag een speler van Warnsveldse Boys met alle gemak langs de verdediging en de keeper van Brummen te komen, en was de stand 1-0 voor de Boys. Brummen was even de weg kwijt, wilde men de punten pakken moest er toch wel iets gaan gebeuren. Warnsveldse Boys waren de eerste helft echt de betere party, voetballend maar ook fysiek waren zij enorm aanwezig. Toch zag Daan Jacobs een prachtige kans om de bal richting goal te schieten en scoorde de 1-1.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

Meer beleving en vecht lust

In de tweede helft kregen we weer als van ouds Brummen 2 te zien, een team die voor en met elkaar vecht. Zo was het Melvin kl Kranenbarg die de 1-2 scoorde. Vanaf dat moment wist Brummen dat het mogelijk was om de punten mee naar huis te nemen. Er werd weer met beleving gevoetbald, men kon elkaar weer feilloos in het veld vinden en kon Boudewijn de Lange drie maal achter elkaar scoren, en zetten hij de stand op 1-5.

© LGLD

Winterkampioen

De spelers van Spcl Brummen 2 onder leiding van trainer Aram Sanders mogen zich met trots winterkampioen noemen, in 7 wedstrijden 18 punten binnen halen is een prachtig resultaat. Nu is het tijd om even de rust te pakken en in februari de boel weer op te pakken, en hopelijk kunnen de mannen in dit tempo doorgaan en hopen op een promotie naar de derde klas.