Herstellende Hans Boersbroek wordt lijsttrekker Stadspartij
Hans Boersbroek in de talkshow JaarPraat.

Herstellende Hans Boersbroek wordt lijsttrekker Stadspartij

Hans Boersbroek wordt lijsttrekker van de Stadspartij Zutphen-Warnsveld aanstaande verkiezingen. Dat heeft de partij unaniem besloten. Boersbroek is op dit moment niet politiek actief omdat hij nog aan het herstellen is van een hersenbloeding. Wel houdt hij zich beetje bij beetje bezig met de campagne voor de partij. 

Boersbroek over het feit dat hij lijsttrekker is: "Dit voelt echt als een enorme eer om richting verkiezingen 2018 het boegbeeld voor deze mooie partij te mogen zijn. Er staat een geweldig nieuw team Stadspartij klaar om trots op te mogen zijn. Samen vormen we één team op weg naar een groene, duurzame toekomst."

Boersbroek werd begin oktober getroffen door een hersenbloeding. Op dit moment gaat het na omstandigheden goed met hem."Ik moet nu rustig aan gaan doen. Je kan natuurlijk niet veel! Volgende week hoor ik meer van de artsen. Ik moet onder andere aan mijn conditie en dergelijke gaan werken. Inspannen is nog een dingetje, ik merk dat ik rustig aan moet doen" vertelde hij eerder

Op dit moment neemt Meike Wesselink hem waar in de raad. "Ik ben trots op Meike dat zij mij tijdelijk wil vervangen, ze is absoluut een aanwinst voor de Stadspartij fractie" zei hij daarover.

 

 

Lees ook:

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.