Bakken met steunbetuiging voor 92-jarige ondernemer
Minie Wiegman.

Bakken met steunbetuiging voor 92-jarige ondernemer

Dat Minie Wiegman (92) uit Brummen moet stoppen met het werk in haar stomerij gaat als een lopend vuurtje door Brummen. Naar aanleiding van een artikel op deze nieuwswebsite stromen er nog meer steunbetuigingen richting de ondernemer. 

Wiegman werd vorig jaar benoemd tot oudste ondernemer van het land. Maar een paar maanden na die benoeming is ze gevallen en daarom heeft ze de moeilijke beslissing genomen om te stoppen. "Ik ben gevallen en heb mijn linkerbovenarm gebroken en dat is verbrijzeld. Nu kan ik dus de kostuums en alles niet meer uit de rekken halen. Het wordt fysiek te moeilijk, dus daarom moet ik stoppen" vertelde ze. 

Onder andere op Facebook wordt gereageerd op het vertrek van Wiegman: "Respect, beterschap mevrouw Wiegman" schrijft Diane. Manuela zegt: "Respect voor deze vrouw ..kunnen vele nog wat van leren." En uitgebreidere reacties kwamen via de mail binnen. Zo heeft Andre veel lof voor de 92-jarige. "Wat een respect dat zij zo lang door werkt. En vooral erg goed van haar. Helaas moet ze nu stoppen, maar die vind vast wel wat anders waar ze zich op kan richten."

 

 

Bekijk ook:  Oudste ondernemer van het land (92) uit Brummen gaat noodgedwongen met pensioen

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.