Ondanks 'trainingsachterstand' toch wedstrijden voor Hanze Stars

Ondanks 'trainingsachterstand' toch wedstrijden voor Hanze Stars

Omdat sporthal de Mene niet meer gebruikt kan worden, waren er geen thuiswedstrijden dit weekend. Daarom ‘slechts’ drie uitwedstrijden voor Hanze Stars.

De topper was BVG Groningen met 14-1. Beide teams waren nog ongeslagen en stonden dus bovenaan in de 2e divisie. De Zutphenaren hadden lichte trainingsachterstand door de toestanden rond de Mene. Al snel bleek dat de Groningers groter, fysieker en sneller waren. In het 1e kwart was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld: 26-6. Daarna ging het langzaam wel wat beter (2e kwart 24-13) en werd het 3e kwart zelfs gewonnen 18-19. In het 4e kwart gaf BVG weer gas en was Hanze Stars te moe om nog het tij te keren. De eindstand werd 93-46.

Goed nieuws kwam er uit Ede waar de u14-3 zonder trainingen deze week ruim won van BCE. Door de 8-62 overwinning staat het team van vader en zoon de Groot netjes op de 2e plaats.

Tot slot speelde u12 in Utrecht tegen Uball. In de hoogste klasse van Nederland kon Zutphen niet genoeg weerstand bieden tegen de Domstedelingen: 81-54

Nieuwe trainingsruimte

De afgelopen week is het bestuur van Hanze Stars druk bezig geweest met het vinden van een geschikte locatie voor de trainingen en thuiswedstrijden. In de Hanzehal en de Kei was gelukkig nog wat ruimte voor de wedstrijden. De trainingen kunnen worden ondergebracht in het Stedelijk College aan de Isendoornstraat en het Rhedens in Dieren.

Over 2 weken spelen dezelfde 3 teams een thuiswedstrijd maar nu dus in de Hanzehal. Op zaterdag 2 december om 11.30 heeft u14-3 deze primeur tegen Pigeons Duiven. Daarna om 13.15 speelt u12 tegen Dragons uit Wychen en tot slot om 15.15 speelt u14-1 tegen Blauw Wit uit Rozendaal (NB). U bent natuurlijk van harte welkom in de Hanzehal.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.