Winkel Leger des Heils Zutphen leeggehaald na ruzie

Winkel Leger des Heils Zutphen leeggehaald na ruzie

Twee paspoppen hebben het rijk voor zich alleen. Alleen zij staan nog in de 2e hands-kledingwinkel van het Zutphense Leger des Heils. 

Na interne ruzie is de winkel leeggehaald, meldt een vrijwilliger. Het bestuur zou hebben besloten om de winkel leeg te halen omdat er niemand meer zou willen werken. 

Gedoe

Eerder deed Lida Hiddink al namens alle vrijwilligers haar verhaal: “Wij vrijwilligers werden letterlijk de winkel uitgezet. Wij als team waren enorm druk geweest voor de uitverkoop. De klanten staan voor de deur en begrijpen niets van, ineens een briefje op de deur. Dat de winkel dicht blijft. Wij als team zijn enorm aangeslagen, verdrietig, niet begrijpend waarom, wij de winkel zijn  uitgezet.” 

"Laten we hopen dat er van het landelijke Leger des Heils nog een opmerking komt richting Zutphen"
Vrijwilliger

Ze vertelde ook dat klanten het missen, echter lijkt voor hen nu het kwaad geschied. Één van de vrijwilligers denkt dat het niet meer goed komt: "Het is niet voor niets leeggehaald. Ik ben erg teleurgesteld in het bestuur, maar dat is niet de eerste keer. Laten we hopen dat er van het landelijke Leger des Heils nog een opmerking komt richting Zutphen."  

Het bestuur was niet bereikbaar voor hun weerwoord. 

 

 

Lees ook: 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.