Opnieuw verlies voor de SJO Oeken/BrummenVr1

Drie wedstrijden op rij dik verlies voor de Brummense dames, zondag 5 - november speelde de dames tegen OSC VR 1 men kwam thuis met een verlies van 4-2. Donderdag 9 november waren de dames te gast in Westervoort en gingen met een nederlaag van 3-2 terug naar Brummen. Om vervolgens op een regenachtige zondagochtend te spelen tegen VDZ VR2.

De dames van beide teams hadden zich op een goede manier voorbereid, maar de uitstraling van de Arnhemse dames was heel energiek en angstaanjagend positief. maar de Brummense dames gingen vanaf de eerste minuut fel van start, niet wetende dat de Arnhemse dames  hun weg naar het goal al uitgestippeld hadden want in minder dan een paar minuten zat het eerste doelpunt er al in. Maar na verloop van een aantal spannende minuten kwam de gelijkmaker. en deze 1-1 mag op naam gezet worden van Jaimy Gardien. Deze wedstrijd mag de boeken in als een zeer sportieve en spannende wedstrijd.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

Trainer Hanry Stoel heeft elke wedstrijd een citaat van Johan Cruyff, deze week klonk het als volgt, Al ben je als speler nog zo goed, je hebt de medespelers wel nodig om dat te zijn. een citaat om even over na te denken. Maar in de tweede helft leken een aantal dames de clue te hebben ontdekt. Maar helaas mocht het niet meer iets uithalen want de dames van Arnhem wisten de winst voor zichzelf verhoogd te hebben naar 1-5. Al waren de dames van Arnhem een stuk beter, de dames van Brummen hebben in de tweede helft hun tanden in de wedstrijd gezet. Met een zware kater gingen de dames richting de kleedkamers. De Brummense dames staan nu op een vijfde plaats in de competitie. Volgende week hebben ze een weekendje vrij. Zondag 26-11 spelen de dames uit tegen Spero VR1 aanvang 14.00 uur.

Tweede Elftal gaat voor winst

De manschappen onderleiding van trainer Aram Sanders spijkeren lekker aan de weg, men was te gast bij sc Diepenveen2 . Begin van de wedstrijd begon Brummen 2 snel en vol beleving een half uur lang waren zij de betere partij, en wist Melvin kl. Kranenbarg de 0-1 te scoren. Na verloop van tijd liet Brummen de kansen weer onbenut.

© LGLD

In de tweede helft was de wedstrijd heel rommelig met enkele kansen maar ook deze weer niet benut, daardoor geloofde Diepenveen nog in een 1-1 maar door dat keeper Jesse Stoel sterk zijn goal stond te verdedigen voorkwam hij de 1-1.  Brummen 2 kon opnieuw de punten mee naar huis nemen. Men staat nu op de eerste plaats in de competitie met een punt los. Volgende week zijn de Brummense mannen vrij. Men speelt de 26 november uit tegen FC RDC 2  aanvang 12.00 uur

Het eerste elftal van Sportclub Brummen speelt 19 november thuis tegen Victoria Boys 1  Aanvang 14.00 uur

Reageren? Mail de redactie via [email protected].