Mañana Mañana verkoopt camping uit

Mañana Mañana verkoopt camping uit

  •  Festivals
  •  9 november 2017
  •  

De Feestfabriek Alles Komt Goed B.V. spreekt van een vliegende start van de voorverkoop voor Mañana Mañana 2018. Het festival verkocht een maand na de start van de voorverkoop alle Passe partouts (incl. toegang camping). Inmiddels is de helft van alle beschikbare tickets verkocht, nog voor er programma bekend is gemaakt.

De voorverkoop van Mañana Mañana startte op 7 oktober en de hele oktobermaand gold Vroege Vogelkorting. Festivalgangers  kwamen in grote getale in actie om te profiteren van de gereduceerde ticketprijzen voor het festival dat op 14, 15, 16 en 17 juni 2018 wordt gehouden.

De voorverkoop voor de aankomende zesde editie verloopt voorspoediger dan ooit tevoren. Vorig jaar verkocht Mañana Mañana één maand na de start van de voorverkoop net geen driekwart van de campingtickets, nu zijn ze uitverkocht. De camping van Mañana Mañana  zal net als afgelopen zomer 4000 kampeerders tellen. Behalve de Passe partouts (incl. toegang camping) zijn alle andere ticketsoorten nog verkrijgbaar, maar ook die die gaan vlotter van de hand dan tijdens voorgaande voorverkoopperiodes. Zo staat de teller voor de zaterdagkaart al op 85%, vorig jaar stond die na één maand op 39%. In totaal zijn inmiddels ruim de helft van alle beschikbare tickets van de hand. Afgelopen zomer verkocht Mañana Mañana de laatste tickets aan de poort en daarmee was de editie van 2017 met 26.848 bezoekers bijna uitverkocht. Als de ticketverkoop in dit tempo doorzet zal Mañana Mañana 2018 nog voor het einde van het jaar uitverkopen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.