Zutphense Spar verruimt openingstijden

Zutphense Spar verruimt openingstijden

De Spar City aan het Stationsplein in Zutphen verruimd de openingstijden. De winkel is per december op zaterdag eerder open en op zondag langer. 

Tot heden is de winkel van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 uur en 22.00 uur geopend. Deze tijden zullen nu ook op zaterdag gehanteerd worden, in plaats van openen om 08.00 uur. Op zondag blijft de winkel langer open. In plaats van 21.00 uur sluit de winkel een uurtje later, namelijk om 22.00 uur. 

De supermarkt is nu de enige die tot zo laat open is. “We voorzien in het bijzonder in de behoefte voor gekoelde dranken, rookwaren en de vergeten boodschap” vertelt supermarktmanager Martijn ten Berge. “Zo hebben wij gewoon vers gebakken brood tot 22:00 uur in de avond.” 

"In principe openen we de winkel om half zeven"
Martijn ten Berge

Om niet alleen de laatbloeiers maar ook de vroege vogels van boodschappen te voorzien opent de winkel 'onofficieel' al om 06.30 uur in de ochtend. “In principe openen we de winkel om half zeven en zijn dit (bovenstaand, red.) de gecommuniceerde openingstijden maar als we er zijn gaat de deur open. Alles voor de klant.” 

Veiligheid

Echter speelt de veiligheid, mede door de vele winkeldiefstallen en een overval, een grote rol. “Om veiligheid voor onze medewerkers en klanten hebben we diverse zichtbare en onzichtbare maatregelen genomen” aldus Ten Berge. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.