Oude en nieuwe namen op kandidatenlijst PvdA Zutphen

Oude en nieuwe namen op kandidatenlijst PvdA Zutphen

Annelies de Jonge, PvdA wethouder in Zutphen, voert de kandidatenlijst van de PvdA aan. Hierop staan bekende  Zutphenaren als Jenneke Golstein en Peter Fukkink en jonge talenten als Suzanne de Geus. Ervaren raadsleden  Jasper Bloem, Marjolijn Moester en Frans Manders staan ook op de lijst. 

Afgelopen woensdag 25 oktober hebben de leden van PvdA Zutphen Warnsveld, tijdens een ledenvergadering in de Broodfabriek, gesproken over  het conceptverkiezingsprogramma en de ontwerpkandidatenlijst. Beide zijn op dezelfde avond  goed gekeurd. Lijsttrekker de Jonge: ‘Ik ben ontzettend trots op onze lijst met kandidaten. Het is echt een leuk en energiek team, met jonge en oudere mensen, met ervaring en jonge talenten. Wij hebben zin in de campagne en nog veel meer in de tijd die daarop volgt.’ 

Het verkiezingsprogramma heet:  ‘Werken aan Zutphen, met lef, aandacht, ruimte en tempo’. De titel drukt goed uit hoe de PvdA in de periode 2018 – 2022 aan Zutphen wil werken. De samenvatting van het programma zal op 17 november 2017 worden gepubliceerd, u kunt het hele programma en de volledige kandidatenlijst is hier vinden. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.