Coby Pennings lijsttrekker CDA Zutphen
Coby Pennings.

Coby Pennings lijsttrekker CDA Zutphen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 24 oktober hebben de leden van het CDA Zutphen-Warnsveld unaniem gekozen voor Coby Pennings als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Het bestuur van het CDA Zutphen-Warnsveld heeft besloten om Coby Pennings, sinds 2014 wethouder van de gemeente Zutphen, als lijsttrekker voor te stellen. "Het bestuur is zeer tevreden over de wijze waarop Coby Pennings het gedachtegoed van het CDA in Zutphen en Warnsveld uitdraagt", lichtte voorzitter Jan van Breda de voordracht van het bestuur toe. Alle aanwezige leden steunden de voordracht.

Ook Coby Pennings was uiteraard verheugd over haar benoeming tot lijsttrekker. Ze bedankte de leden van het CDA voor hun vertrouwen. De nieuw gekozen lijsttrekker gaf aan veel zin te hebben in de campagne: "Het bruist in Zutphen en ik wil met het CDA hard aan de slag om onze gemeente nog mooier en duurzamer te maken".

De volgorde van de overige kandidaten op de kieslijst en het CDA-verkiezingsprogramma worden tijdens de ledenvergadering van 28 november vastgesteld.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.