Een goed voetbalweekend voor Sportclub Brummen

Een mooie nazomerdag bracht zondag een glimlach op vele gezichten, SJO Oeken/Brummen was te gast bij Juliana ,31 VR1.  De eerste indruk werd gewekt dat de Brummense dames het wel eens heel moeilijk konden gaan krijgen. Noa Spiegelenberg had haar tijdelijke keepers taak weer overgedragen aan keepster Suze Thuis. Op de schouders van Suze lag een zware last probeer je goal schoon te houden, de resterende dames hadden maar een opdracht, en die luidde   Opgeven is geen optie.

De goede weg

De eerste helft van de wedstrijd leek een beetje in slow-motion te gaan, toch was het Kelly Brugman die de weg richting goal vond en de eerste bal via een kopbal de 0-1 scoorde. Blijdschap was gematigd want de dames wisten drommels goed dat de wedstrijd nog lang niet gewonnen was. Toch leek het er op dat de dames van Juliana meer kansen kregen dan de dames van Brummen. Kansen die bleven liggen pakte Brummen goed op en zo was het weer Kelly Brugman die de 0-2 kon maken.Ondanks dat Juliana sterker leek, dat was meer de fysieke kant, want voetballend waren het toch de Brummense dames die sterker werden. Zo leek het erop dat de dames zich realiseerde dat men de de goede weg ingeslagen waren. Net voor tijd van rust zag Noa Spiegelenberg kan om de 0-3 te scoren.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

Na de rust kwamen de dames van beide teams zelfverzekerd het veld op, maar het waren de Brummense dames die niets of niemand de kans gaven om maar te scoren. Al mag er gezegd worden dat keepster Suze Thuis haar comeback heeft waar gemaakt. De stand bleef na 90 minuten 0-3, Trainer Hanry Stoel kan heel tevreden terug kijken op een mooie wedstrijd.

Sportclub Brummen 1

De heren van Sportclub Brummen 1 waren te gast bij SV Twello 1. Trainer Marc Horsman kijkt ook terug op een succesvolle wedstrijd. Zij gingen ook met winst huiswaarts. Zo scoorde Aiko Hooyman de 0-1 net voor rust, in de tweede helft was het Joshua Akoy die kans zag om de 0-2 te scoren. Helaas voor Brummen kreeg men nog een penalty tegen en werd het 1-2.

© LGLD

Wederom een mooie score voor Sportclub Brummen. Voor de SJO Oeken/BrummenVR 1 is de goede weg gevonden, men staat op een gedeelde eerste plaats.

Volgende week speelt Sportclub Brummen 1 bij SC Klarenbeek. aanvang 14.00 uur.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].