Zware zondag voor Sportclub Brummen

Zware zondag voor Sportclub Brummen

SJO Oeken/Brummen Vr1 mocht aantreden tegen de Treffers Vr1. Na de bespreking en de bekende Quots van Johan Cruijff gingen de dames vol goede moed de wedstrijd in, maar al heel snel bleek dat dit geen gemakkelijke wedstrijd ging worden. 

Ook de Treffers hadden natuurlijk dezelfde opdracht meegekregen.Van beide teams kon er alleen gezegd worden dat men hard aan het werk was, de bal heeft het hele veld gezien behalve het doelgebied. Want beide teams hadden een geweldige keeper meegebracht.

Lees verder onder de foto...

 
© LGLD

Veel kansen waren er niet, en op moment dat die zich wel voordeden werden ze niet afgemaakt. In de hele wedstrijd hebben we geen enkel doelpunt gezien. Beide teams kunnen wel terug kijken op een heerlijke wedstrijd waarbij Passie Beleving bovenaan staan. Eindstand 0-0.

Lees verder onder de foto...

 
© LGLD

Volgende week spelen de dames uit tegen Juliana 31. Aanvang 11.30 uur.

Sportclub Brummen 2: Verliezen is geen optie

Het tweede elftal van Brummen speelde tegen Voorwaarts T7,op de Brummense velden. Na een goede warming-up begon de wedstrijd om klokslag 11.00 uur, helaas 20 seconde later zat het eerste doelpunt er al in. Totaal uit het veld geslagen had Brummen het nakijken.  Omschakelen werd er geroepen maar dat duurt even om je te herpakken, toch lukte het de mannen van Brummen het en na verloop van tijd scoorde Luuk Borgonje de 1-1. Vanaf dat moment wist Brummen dat opgeven geen optie zou zijn. 

Lees verder onder de foto...

 
© LGLD

 

De heren van Voorwaarts waren fysiek iets sterker, maar Brummen was over het geheel iets meer in balbezit. Dat bleek ook uit het feit dat Bram Uiterweerd de 2-1 kon maken. De wedstrijd gaat niet de boeken in als een mooie en sportieve wedstrijd, maar was er wel een van felheid spanning en sensatie. Keeper Jesse Stoel kreeg nog een penalty tegen maar wist deze buiten zijn doel te houden. Ondanks de doelpunten die ook Voorwaarts wist te scoren, waren het Ted Boesveld en Daan Sluyter die de eindstand op 4-2 zetten. 

Volgende week zal Sportclub Brummen 2 spelen tegen Warnsveldse Boys 3. Aanvang 10.00 uur.

Sportclub Brummen 1 had een zware wedstrijd

Sportclub Brummen 1 speelde tegen Groen Wit ,62 1, Vanuit de warming-up was het niet te verwachten hoe de wedstrijd zou verlopen. Beide teams waren gebrand te winnen. Trainer Mark Horsman had de mannen op hun beste posities neergezet, en dat bleek even te werken want na ongeveer een tien minuten was het Joshua Akoy die de 1-0 scoorde. 

Lees verder onder de foto...

 
© LGLD

Helaas bleek deze blijdschap van korte duur want speler Jordy Stouten scoorde de 1-1. Het leek of Brummen deze wedstrijd al had opgeven, kansen kregen de mannen van Brummen wel maar wisten deze niet af te maken en zo kon speler Sybren Mulder van Groen Wit de 1-2 scoren. Ere wie ere toekomt maar de keeper van Groen Wit liet zich niet passeren en hield bijna alle ballen buiten zijn doel. Brummen moest het doen met een eindstand van 1-2. Helaas voor Brummen geen punten, hoofdtrainer Mark Horsman weet dat er nog hard gewerkt moet gaan worden. 

Volgende week zal Brummen bij S.V Twello te gast zijn. Aanvang 14.00 uur.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.