Aanmelden voor de Brummense Popquiz is weer mogelijk

Aanmelden voor de Brummense Popquiz is weer mogelijk

Nu de oktobermaand zich heeft getoond, gaan de gedachten van veel muziekliefhebbers in de gemeente Brummen al weer uit naar de decembermaand. En wel naar de derde kerstdag om precies te zijn. Dat is traditiegetrouw de dag waarop de enige echte Brummense popquiz wordt georganiseerd. Eerdere edities zijn succesvol verlopen. De organisatie heeft er weer veel zin en stelt enthousiast de inschrijving voor alweer de zevende editie weer open. Tot en met uiterlijk 1 november kunnen teams zich weer aanmelden. Ook dit jaar geldt… wees er snel bij! 

De Brummense popquiz staat garant voor een gezellige avond voor alle bezoekers in De Vroolijke Frans in Brummen, ook wordt er fel gestreden om de eer om als team de allround-muziekquiz te winnen. De organisatie heeft besloten de wisselbeker te vernoemen naar initiatiefnemer Hans Broer, die onverwacht in de zomer van 2016 is overleden. De teams strijden vanaf 2016 dus om de ‘Hans Broer Award’. 

Meedoen kan ook dit jaar weer met een team van drie personen. Minimaal twee leden van het team moeten in onze gemeente wonen danwel sociaal-economisch aan de gemeente Brummen verbonden zijn. Uit alle teams die zich aanmelden worden er uiteindelijk twaalf geselecteerd die op woensdag 27 december 2017 vanaf 20.00 uur in De Vroolijke Frans in de popquiz-arena mogen treden. De inschrijvingskosten voor een team bedraagt slechts tien euro. Inschrijven doe je via de vernieuwde website www.popquizbrummen.nl. 

Iedereen van harte welkom

Ook als je niet mee wil doen is het verstandig 27 december in je agenda te noteren. Want iedereen is van harte welkom om de quiz als belangstellende bij te wonen. Derde kerstdag belooft in onze gemeente weer een gezellige en verrassende muzikale avond te worden! 

De organisatie in handen van Theo van Enckevort, Gert-Jan van Dijk en Robert Kersten. Voor vragen kun je terecht bij www.popquizbrummen.nl.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.