Tweede wedstrijd in de competitie legt Sportclub Brummen geen windeieren

Tweede wedstrijd in de competitie legt Sportclub Brummen geen windeieren

De dames van Brummen mochten op eigen terrein aantreden tegen niemand minder dan RKHVV Vr 1, de onderlinge sfeer was goed, Brummense dames moesten wel een tandje bijzetten om de eerste 1-0 te scoren.

Maureen Barink zag kans de bal mooi af te spelen naar Rosa Weyl, en zij kon het eerste doelpunt mooi in het goal te leggen. Niet heel lang erna kon Rosa opnieuw de weg naar het goal vinden en zo stonden de Brummense dames met 2-0 voor. Dat er mooi voetbal gespeeld werd, nee daar was geen sprake van het was meer een kwestie van overleven.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

Door een hands bal van een van de Brummense dames kreeg RKHVV een strafschop mee en maakte de 2-1. Nu was het zaak voor Trainer Hanry Stoel om zijn dames de goede weg te wijzen, want verliezen is geen optie. In de tweede helft was er een kleine wisseling, de inzet en beleving was bij menig speelster ver te zoeken, maar bij een enkeling zag je het vuur duidelijk uit de ogen komen en zeker bij Rosa want uit het allerlaatste beetje energie kreeg zij het voor elkaar om de 3-1 te scoren. Na een ongelukkige botsing zat de taak van Rosa er op en werd ze gewisseld voor Willemijn Butter. Langzaam kwam de passie en beleving bij meer dames terug en werd het voetbalspel toch nog spannend  en zo was het ook Kelly Brugman die de kans kreeg om te scoren. Eindstand 4-1.

Sportclub Brummen 1 was te gast bij Loenermark 

De verwachtingen van de wedstrijd Brummen1 tegen Loenermark 1 was hoog. Beide teams gingen fel en vol beleving de warming-up in. Ook voor trainer Mark Horsman zou dit de tweede wedstrijd in de competitie zijn, Vorige week wist Mark Horsman met zijn mannen te wedstrijd tegen Alexandria te winnen met een 3-0. De vraag of we deze week deze lijn konden gaan doortrekken was de vraag.

Lees verder onder de foto...

© LGLD

Klokslag 14.30 uur klonk het beginsignaal,en ook direct liet Brummen zien wat ze wilde bereiken en dat was maar een ding    Winnen. Het spel was snel maar Loenermark liet zich niet wegspelen, en speelde het spel mee. Toch was het Joshua Akoy die kans zag langs de verdediging te komen en de 0-1 te scoren.

Maar helaas zoals we het kennen van Sportclub Brummen laat men daar een antwoord op komen en was het 1-1. Het spel werd fysieker en Brummen liet zich dus overrompelen en werd loenermark heer en meester van de groene mat deze middag. Een enkele speler probeerde toch naar het goal van Loenermark te komen, maar kwamen niet verder dan de paal of de lat. loenermark daar aan tegen zag de kans om keeper Jordi Plant nog twee maal te passeren. Helaas ging Sportclub Brummen zonder punten naar huis.

Volgende week spelen deze teams alle drie op de Brummense velden.

Planning:
Sportclub Brummen 1 -  Groen wit ,62 1  14.00 uur
Sportclub Brummen  2 -  Voorwaarts T7   11.00 uur
SJO Oeken/Brummen Vr1  - De Treffers Vr 1   10.30 uur

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.