Kaartverkoop Wijnfestival Lochem van start

Kaartverkoop Wijnfestival Lochem van start

De voorverkoop voor het Wijnfestival ‘Lochem met Smaak’ dat op 28 oktober wordt gehouden in de Grote Kerk is vrijdag gestart. Wie erbij wil zijn kan vanaf nu een kaartje á 7,50 euro bemachtigen. Aan de kassa op de dag zelf kosten ze tien euro.

De voorverkoop ging vrijdag van start bij de VVV aan de Kleine Markt. Een aantal mensen had zich eerder al gemeld voor een kaartje en hun naam op een lijst laten noteren. Uiteindelijk worden zo’n 1000 bezoekers verwacht tijdens het evenement dat op zaterdag 28 oktober van 14.00 tot 19.00 uur wordt gehouden.

Deskundig

De bezoekers begeven zich langs stands die in de kerk worden opgesteld. Daar is alle informatie te krijgen over de meest uiteenlopende wijnsoorten uit alle windstreken. "Die uitleg komt van van zeer deskundige mensen”, zo belooft vinoloog en secretaris van het Wijnfestival Harry Mengerink. Maar er is meer dan alleen wijn. Creatieve ondernemers presenteren bijpassende hapjes en lekkernijen. Er hebben zich tot nu toe 28 deelnemers gemeld.

Mengerink (te zien en te horen in de video onderaab dit artikel) prijst zich gelukkig met een team van mensen die ervoor zorgen dat ook achter de schermen alles klopt. Dat zijn Helène Schaap, Herman Kerstholt, Jan Coers, Jacques Weijers, Ruud Veeze en Wim Stratingh.

Vrienden

De organisatie is blij dat zich al 72 vrienden van het Wijnfestival hebben gemeld. Zij krijgen een VIP-behandeling. Wie er meer over wil weten kan HIER meer informatie vinden. Samen met sponsors en adverteerders zorgen zij ervoor dat de financiering van het tweejaarlijkse evenement rond komt.

 

 

Lees ook: Voor de liefhebber: Heus wijn-evenement in Lochem

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.