Sponsoren bezoeken KVZ en BeachCenter Zutphen

Sponsoren bezoeken KVZ en BeachCenter Zutphen

Afgelopen zaterdag was het weer zover. Korfbalvereniging KVZ nodigde de sponsoren uit voor een netwerkbijeenkomst tijdens de thuiswedstrijd van KVZ 1 tegen Amicitia 1. Hiermee laat KVZ zien hoe zeer zij de sponsoren waardeert voor hun steun. Een bruisende sportvereniging als KVZ kan immers niet zonder sponsoren.

Om 14.00 uur werden de sponsoren van KVZ en het BeachCenter ontvangen op de zonovergoten accommodatie van de club. Daar maakten zij eerst kennis met de mogelijkheden die het BeachCenter biedt voor bijvoorbeeld een sportief bedrijfsuitje. De B1 teams van KVZ en volleybalvereniging WSV lieten zien hoe intensief en leuk het sporten in het zand is. Daarna sloten de sponsoren zich aan bij het trouwe publiek van KVZ dat weer in grote getale aanwezig was om de selectie aan te moedigen.

Zowel het eerste als het tweede team van KVZ kan die steun van het eigen publiek goed gebruiken. Het is, met een grotendeels nieuwe en jonge selectie, een jaar van bouwen en ontwikkelen. Om het vertrouwen daarin te laten blijken trakteerde het bestuur de selectie eerder de dag op een gezonde lunch in de kantine. Voorzitter Henk Jan Milius sprak hen toe en motiveerde de spelers en trainer-coaches om zich samen in te blijven te zetten voor de groei en de ontwikkeling van de selectie van KVZ.  

Helaas nam Amicitia de punten van beide thuiswedstrijden mee terug naar Vriezenveen. KVZ 2 kon in een verdedigend sterkere tweede helft de achterstand uit de eerste helft niet goedmaken en verloor met 9-18. KVZ 1 ging in de openingsfase van de wedstrijd gelijk op met Amicitia, maar kon het goede niveau niet volhouden. Een opleving in de slotfase was onvoldoende om alsnog te stunten en KVZ 1 verloor met 21-26.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.