Brummens voetbal 17 september

Brummens voetbal 17 september

Voor de SJO Oeken/Brummen Vr1 was er een bekerwedstrijd zondag, zij gingen de strijd aan tegen Longa, 30 Vr 1. Spannend was het in de eerste helft zeker niet, zoeken naar elkaar, zoeken naar oplossingen maar afmaken van de kansen die zaten er niet in.

Al liepen de dames zich het snot voor de ogen het ging niet lukken. De dames van Longa liepen tegen dezelfde situaties aan, maar zagen wel de kans om de bal in het goal van Brummen te schieten. Na de rust waren de Brummense dames zich iets bewuster van het feit dat postief denken beter werkte, en zo kregen zij toch meer kansen, afmaken zat er nog niet in. Opnieuw waren het de dames van Longa die het goal feilloos konden vinden. Toch mag trainer Hanry Stoel en assistent Erwin Winters tevreden terug kijken op een drietal bekerwedstrijden. Op naar de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie.

Apeldoornse boys

De heren van het tweede elftal waren te gast bij Apeldoornse Boys. Brummen liet een mooi visite kaartje achter, want men ging naar huis met winst van 2-8. Trainer Aram Sanders en assistent Marco Borgonje kunnen tevreden vooruit kijken richting volgende week. Sportclub Brummen 2 is op koers aldus een hele tevreden assistent MARCO BORGONJE . De scorende mannen waren Joshua Akoy 5x Luuk Borgonje, Joeri Knaake, Niek klein Kranenbarg.

Lochem

Sportclub Brummen 1 speelde tegen Lochem. Beide teams hadden dezelfde opdracht en die luiden, spelen met passie plezier en inzet. Brummen had het vanaf de eerste minuut moeilijk Lochem bleek een stuk fysieker te zijn. Een enkele speler van Brummen kon deze acties beantwoorde met dezelfde fysieke acties. Maar helaas zonder resultaten.

Lochem was ook de enige party die zondag wist te scoren. In de laatste 10 minuten maakte keeper Jordi Plant een overtreden en mocht de groene mat verlaten, speler Stan Hurenkamp nam zonder enige twijfel de handschoenen over en liet een ieder verassen door zijn keeperskunsten. Tot drie keer toe een bal prachtig uit het goal gehouden. Ook voor Brummen 1 zal volgende week de competitie beginnen.

Alle drie de teams zijn uit de beker-competitie, de trainers zullen nu weten waar ze aan kunnen gaan werken. we wensen alle teams van Sportclub Brummen een hele goede en mooie competitie toe.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.