'Zomerfeest Lochem voor herhaling vatbaar'

'Zomerfeest Lochem voor herhaling vatbaar'

De eerste editie van het Zomerfeest, dat zaterdag werd gehouden op Kleine Markt, is geslaagd. Er kwamen veel mensen op af en de sfeer was er uitstekend. Volgens bezoekers zeker voor herhaling vatbaar. 

© LochemsNieuws

Het had een paar graden warmer mogen zijn maar gezien de hoosbuien van eerder op de middag viel het weer erg mee. De opstelling van podium, eettentjes en bars was goed, al zouden wat meer zitplaatsen of statafels om de gekochte lekkernijen op te eten op z’n plaats zijn. Dat zou ongetwijfeld omzetverhogend werken.

De aangekondigde ‘foodtrucks’ bleken vooral stands onder partytenten, met een Landrover met twee ovens waar flammkuchen in werden gebakken als mooie uitzondering.

Muziek

De bands New Vintages en The Pianohouse deden wat ervan werd verwacht: sfeer maken. Met name de laatste band zorgde ervoor dat er tot middernacht veel mensen bleven hangen.

Plein

Ook dit Zomerfeest maakte weer eens duidelijk wat een prachtig plein de Kleine Markt is en hoe goed het zich leent voor dergelijke evenementen. Tip voor organisatoren: Maak een deal met de koster van de Gudulakerk over de verlichting. De verlichte kerkramen maken het plaatje af maar een tijdschakelaar gooit kort na 23.00 uur roet in het eten. 

© Niek Hidding
© Niek Hidding

 

 

Lees ook: Lochem maakt zich klaar voor eerste editie 'Zomerfeest Lochem'

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.