Omwonenden waarschuwen voor gevaarlijke kuilen bomenbuurt Warnsveld
Er vallen gaten in de oude bestrating.

Omwonenden waarschuwen voor gevaarlijke kuilen bomenbuurt Warnsveld

Diepe kuilen en putten die te diep liggen zorgen voor een gevaarlijke situatie in de bomenbuurt in Warnsveld. De buurt waarschuwt daarom voor de veiligheid van de omwonenden. 

"Mijn vrouw is hier al bijna gevallen. Ze kon zichzelf nog maar net opvangen met haar voet. Dit omdat ze niet kon inschatten dat die put hier zo diep ligt" vertelt Bernard (57). Onlangs is er nieuwe bestrating gekomen in de Bieshorstlaan. Hierbij zijn, vermoedelijk, de putten te diep aangelegd. Het gaat om een verschil van zo'n twee a drie centimeter. 

'Net oorlogsgebied'

Ieder verderop, in de Meidoornlaan en de Berkenlaan, zitten er ook oneffenheden in de straat. Dit komt door het vele bouwverkeer wat door de buurt gereden is. De straat is gaan verzakken en hierdoor zijn er flinke kuilen ontstaan. "Het is minder gevaarlijk dan die putten. Maar natuurlijk wel link als je je daar niet op verdacht bent. Gelukkig komt hier binnenkort nieuwe bestrating. Echter hoop ik dan wel dat ze hier de putten wel op gewone hoogte leggen. Anders hebben we weer feest" vertelt de buurtbewoner. "Het die kuilen lijkt het hier wel oorlogsgebied."

De buurt vraagt iedereen goed op te letten en om de putten heen te fietsen. 

Door het zand is de diepte naar de put moeilijk in te schatten.
© LGLD
Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.