Lochemse HEMA gaat verbouwen, en neemt voorbeeld aan internationale shops
De Hema in Lochem.

Lochemse HEMA gaat verbouwen, en neemt voorbeeld aan internationale shops

De HEMA in Lochem wordt deze week verbouwd naar voorbeeld van de internationale winkels in onder meer Barcelona, Parijs en Londen. De officiële heropening vindt plaats op vrijdag 25 augustus. 

"In de afgelopen maanden is het internationale winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België"
Tico Schneider, directeur HEMA Nederland

Het internationale winkelconcept dat HEMA ontwikkelde voor meest grote steden in Europa is zo’n succes dat het nu ook wordt uitgerold in de Benelux. De belangrijkste verschillen zijn dat de nieuwe winkel overzichtelijker is en is ingedeeld in ‘werelden’. HEMA belooft dat het na de verbouwing gemakkelijk is om artikelen te vinden en met elkaar te combineren.

Reacties

HEMA zegt veel positieve reacties te ontvangen op de buitenlandse winkels, ook van Nederlanders die er in hun vakantie terecht kwamen. In de loop van volgend jaar zullen alle kleinere filialen – zoals die in Lochem – zijn omgebouwd.

Tico Schneider, directeur HEMA Nederland: "In de afgelopen maanden is het internationale winkelconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in Nederland, België en Luxemburg, internationale uitbreiding en groei van e-commerce."

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.