Zomerbreak: Kou, kerstlampjes en het jaaroverzicht JaarPraat
De studio van JaarPraat.

Zomerbreak: Kou, kerstlampjes en het jaaroverzicht JaarPraat

In 'De Zomerbreak' post LokaalGelderland in de week van 7 augustus filmpjes uit het, nog niet zo grote, archief. Met vandaag JaarPraat 2016. 

Het jaar werd afgesloten met de talkshow JaarPraat. ReclameRel, nieuwe burgemeester, sloop van de Mars, te weinig stemhokjes bij het Oekraïne-Referendum. Zomaar een greep uit de lokale nieuwsgebeurtenissen van vorig jaar. 

Jesse Sprikkelman spreekt samen met Zutphen24-journalist Peter van de Ven als tafelheer het nieuws uit 2016 door. Aan tafel zitten columnist en politicus (Stadspartij) Hans Boersbroek, ondernemer en bekend van de ReclameRel Marcel Molenaar, muzikant Luuk Nengerman en politicus (VVD Zutphen) Bas van der Veen. 

Ook vertelde Aline Divendal over de brand in de Vrije School deze zomer, sportverslaggever Matthijs Wissink zet alle sporthoogtepunten op een rij en Steven de Vries en Dennis Wiekens van Zutphantom vertellen over waarom Zutphen dit jaar zo fotogeniek was. 

Muzikanten Berry Vink en Luuk Nengerman sluiten het jaar af met een unieke versie van Abba’s Happy New Year. Ze hebben nieuwsverhalen op een satirische manier in het nummer verwerkt. Zo komt Loek Hermans, ZutphenPromotie, een Stentor-journalist en heel veel meer aan het bod. 

Vrijdag een nieuwe greep uit het archief

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.