Brummense park krijgt extra speeltoestellen: Één bezwaarschrift ontvangen tegen jeugdhok
De plek waar het de hangplek moet komen.

Brummense park krijgt extra speeltoestellen: Één bezwaarschrift ontvangen tegen jeugdhok

In Park ’t Goor in Brummen worden deze week verschillende speeltoestellen geplaatst. Ook is de vergunning voor een jongeren ontmoetingsplaats in datzelfde park afgegeven. Wel is er één bezwaarschrift ontvangen. 

In het park, nabij de skatebaan, komen: twee doeltjes, een klimboom, een evenwichtsbalk en een bankje. Ook willen ze er een jeugd ontmoetingsplaats plaatsen. Maar daar is één bezwaarschrift over binnengekomen. Een buurtbewoner die tegen het plaatsen is, is langs de deuren gegaan om handtekeningen te verzamelen voor het bezwaarschrift. 

Lees verder onder de foto...

De tekening voor de speeltoestellen.
© Gemeente Brummen

Behandeling bezwaarschrift 
“Het bezwaarschrift wordt volgens de spelregels die daarvoor zijn behandeld. Dat betekent dat de onafhankelijke bezwaarschriftencommissie zich over het bezwaarschrift gaat buigen en, na een hoorzitting, een advies geeft aan het college om het bezwaarschrift over te nemen, gegrond verklaren, dan wel naast zich neer te leggen” legt de woordvoerder van de gemeente uit. 

De werkzaamheden waar geen vergunning voor nodig is gaan gewoon door. “Met de aanleg van de vergunningplichtige overkapping wordt gewacht tot meer duidelijk is over de uitkomsten van het bezwaarschriftentraject.”

 

 

Lees ook: Buurtbewoners parkje Brummen niet blij met terugplaatsing jongerenontmoetingsplek

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.