Voorst 1 speelde spannende wedstrijd tegen Sportclub Brummen 1

Vandaag was het de beurt aan Voorst om Sportclub Brummen te ontvangen op de groene mat.

De wedstrijd ging vanaf de eerste minuut direct fel van start. Alles wat trainer Jeroen van de Tol graag in een wedstrijd ziet was aanwezig. Beleving, passie, werklust, maar bovenal plezier. De bal ging snel heen en weer op het veld. De spelers van Voorst deden hun best om het de mannen van Brummen heel moeilijk te maken, maar het deed de mannen niet zo heel veel. Robin van Rheenen maakte na 14 minuten met alle gemak de 0-1. Voorst had het nakijken maar bleef met opgeheven hoofd door voetballen. Na een lange eerste helft gingen de mannen met een tussenstand van 0-1 de rust in.

Lange tweede helft, maar wel met winst
Na de rust heeft er een opmerkelijke wissel plaats gevonden. Stan Hurenkamp was vervangen door Joshua Akoy. Opnieuw kunnen we wel concluderen dat Brummen wel sterker was maar veel moeite had om de bal richting goal van Voorst te krijgen. Toch lieten twee spelers van Brummen zien wat samenwerken is. Daan Ribbers kreeg kans om een assist te geven aan niemand minder dan Robin van Rheenen en scoorde op deze manier de 0-2 in de 78e minuut.

Met nog 12 minuten op de klok was het de vraag of Brummen met winst naar huis zou gaan. Een laatste wissel voor Brummen Tyas Gerritsen werd gewisseld voor Tim te Veldhuis. Mooi voetbal werd er niet gespeeld, het was wel vandaag een snel spel, waar je als supporter wel moest opletten wie wat deed. Toch had Brummen ook in de tweede helft meeste balbezit en was het in een van de laatste minuten toch nog heel spannend of de stand nog zou veranderen, en dat gebeurde dus ook in de 89e minuut. Het leek alsof Daan Ribbers vanuit het niets richting doel van Voorst ging en scoorde de 0-3.

Een wedstrijd zoals trainer Jeroen v.d. Tol het graag ziet.