Sportclub Brummen en VV Oeken intensiveren samenwerking

Sportclub Brummen en VV Oeken intensiveren samenwerking

Samenwerking tussen voetbalclubs uit dezelfde regio is niet nieuw en komt steeds vaker voor. Zo ook in Brummen waar in mei 2015 de vertegenwoordigers van Sportclub Brummen en VV Oeken voor het eerst met elkaar in gesprek gingen over een mogelijke samenwerking van de vrouwen en meisjes afdeling van beide verenigingen.

Al snel bleek dat beide verenigingen wel te porren waren voor een samenwerking en SJO Oeken/Brummen was geboren. De eerste nauwe samenwerking in de geschiedenis van beide clubs wierp in het seizoen 2015/16 dusdanig zijn vruchten af dat diverse meiden en vrouwenteams onder de gezamelijke naam aan de competitie deelnamen, dat zowel binnen als buiten het veld mooie resultaten werden geboekt en er ook op het gebied van de overige jeugdteams behoefte was aan samenwerking.

Dit heeft geleid tot de vorming van samenwerkende teams in de diverse leeftijdscategoriën voor het seizoen 2016/17. Na 2 succesvolle seizoenen hebben de besturen van VV Oeken en Sportclub Brummen besloten om met ingang van het seizoen 2017/18 de samenwerking door te trekken door met alle jeugdteams (zowel jongens als meisjes) en de vrouwenteams onder de naam SJO Oeken/Brummen te gaan voetballen.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.