Gemeente Zutphen zoekt organisaties voor Roparunprijs
De Roparun afgelopen editie.

Gemeente Zutphen zoekt organisaties voor Roparunprijs

In 2016 werd Zutphen voor de tweede keer verkozen tot leukste Roparunnerstad op de route van Hamburg naar Rotterdam. Dankzij de organisatie van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen en de vele vrijwilligers won Zutphen hiermee €50.000,- aan prijzengeld. Dit geld gaat naar organisaties die ondersteuning bieden aan mensen met kanker in hun laatste levensfase. De gemeente zoekt nu organisaties die dit geld kunnen gebruiken.

Heeft jouw organisatie een idee voor een activiteit voor deze doelgroep en wilt je in aanmerking komen voor een deel van het prijzengeld? Stuur dan voor 15 maart je aanvraag (omschrijving van de activiteit met een begroting) naar [email protected], onder vermelding van ‘Roparun’ in het onderwerp.

Elk jaar een Roparun
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Zutphen ligt op de route Hamburg-Rotterdam. Sinds 2000 mogen deelnemers aan de Roparun stemmen op steden die volgens hen de leukste en gezelligste doorkomst heeft georganiseerd. In 2015 en 2016 viel Zutphen in de prijzen. Dit jaar is de Roparun van 3 tot en met 5 juni en is Zutphen weer doorkomststad. 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.