SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Sinterklaas heeft ook dit jaar Laren weer gevonden

LAREN - Ondanks het regenachtige weer was er een grote opkomst van kinderen, ouders en grootouders bij de intocht van Sinterklaas in Laren. Om 15:00 haalden de kinderen Sinterklaas en zijn pieten op bij het Achterhoek Hotel om vervolgens onder begeleiding van Muziekvereniging Apollo naar het Kulturhus te lopen. 

Verdwenen

Aangekomen bij het Kulturhus namen de kinderen plaats en kwam Sinterklaas met zijn pieten het podium op. Hier werd samen met de kinderen een puzzel gemaakt, mochten een aantal kinderen van de scholen de PWA en de Branink optreden en deden de pieten samen met de kinderen een dansje. Eén voor één verdwenen de pieten in een verdwijn-kast. Via een scherm zagen de kinderen dat de pieten op zoek waren naar een pakketje bij  Haneveld en de Plus supermarkt.

De pieten konden het pakket helaas niet vinden en werden door de kinderen terug getoverd naar het podium. Daar bracht de postbode de verdwenen pakketjes, waar chocoladeletters voor de kinderen in bleken te zitten. Deze kregen alle kinderen na afloop mee naar huis. Uiteraard had Sinterklaas nog een boodschap voor de kinderen. En dat is dat ze allemaal vanavond hun schoen mogen zetten.

Staf en Mijterfeest

Zondag 19 november komt hij aan in Lochem tijdens het Staf en Mijterweekend. Speciaal hiervoor hebben veel ondernemers in Lochem een koopzondag. Sinterklaas zal om 12:30 uur aanmeren aan het Twentekanaal.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].


Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.