SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Zaterdag 18 november ATB avondtoertocht in Laren

LAREN - Heb je de fietsverlichting in orde en de banden opgepompt? In Laren is het op zaterdag 18 november weet tijd voor het geweldig evenement voor liefhebbers van avondlijke ATB-tochten!

Ondertussen is deze fietstocht al goed bekend in de regio. Zelfs vanuit de wat verdere omtrek was er de laatste keren animo om naar Laren te komen om deze originele tocht te fietsen. Vorig jaar zelfs zo’n 500 deelnemers!

Het feit dat de route door zo veel verschillende locaties gaat, waaronder bedrijven, stallen, erven en zelfs door de kerk, maakt het echt uniek. Dit succes is duidelijk te danken aan de medewerking van vele particulieren en bedrijven die hun terreinen openstellen.

Dit is vooral te danken aan alle geweldige medewerking van vele particulieren en bedrijven. De toevoeging van nieuwe bedrijven en locaties maakt het mogelijk om elk jaar weer een aangepaste route te bieden met een paar nieuwe verassingen. Eén verrassing verklappen we alvast; de route gaat voor het eerst door de praktijk van Solis. Voor degene die dat wil, kan er afgestapt worden voor een speedmassage.

Ook voor toeschouwers biedt het evenement een bijzondere ervaring. Maak die zaterdagavond een rondje door het dorp, het kan niet anders dan dat je de fietsers ergens tegenkomt. Het is fijn dat het Kulturhus en de kerk open staan voor publiek en dat er zelfs gezorgd wordt voor een drankje en er zal muziek zijn voor een extra gezellig gebeuren. De doorkomst zal zijn tussen ca. 18.30 – 20.00 uur.  Inschrijven en starten tussen 18:00 – 19:30 uur. 

Route

De route zal ongeveer 32 km zijn, maar kan eventueel ingekort worden naar ca. 22 km.
Startplaats is bij Bennie Brummelman, Oude Deventerweg 6, 7245 PX Laren Gld.

Inschrijfgeld: € 7,00 p.p., incl. soep of consumptie.
Basisschoolleerlingen mogen gratis meefietsen.

De route is goed aangegeven met reflecterende pijlen. Deelnemers moeten wel zelf zorgen voor goede verlichting en een helm. Deelname is op eigen risico. We hopen een geweldige ervaring te bieden voor zowel de deelnemers als de toeschouwers.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].


Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.