Dianne en Nadia geven Harfsen meer kleur

Dianne en Nadia geven Harfsen meer kleur

Met veel zin en plezier hebben wij op 6 mei 2023 de deuren van onze winkel ´KLEURCODE` in Harfsen geopend. Het was een prachtige dag, perfect weer en wij hebben genoten van alle vrienden, familie en bezoekers. De eerste weken zitten er inmiddels op en de eerste opdrachten staan al genoteerd in onze agenda.

Maar eerst een voorstelrondje

Wij zijn Dianne Rouwenhorst en Nadia Becker, twee creatieve dames met allebei ervaring in kleur- en interieuradvies. Wij draaien onze handen er niet voor om een wand te behangen of te verven. De slagerswinkel hebben wij omgetoverd tot een vrolijke en kleurrijke werkplek met verfstalen en behangboeken maar ook als winkel met woonaccessoires en cadeaus. Bij Kleurcode kun je terecht voor kleur- en/of interieuradvies, behang, verf en woonaccessoires & cadeaus. 

Heb jij al een keer een van onderstaande zinnen tegen jezelf of partner gezegd maar je weet niet zo goed hoe je het moet aanpakken?

  • Ik mis een beetje kleur en sfeer..
  • Als ik de bank zo neerzet dan vloeit de ruimte niet mooi..
  • Ik wil de hele woonkamer aanpakken maar waar moet ik beginnen?..

 | Kleurcode

Dan helpen wij je graag!

Mis je een beetje kleur of sfeer in een bepaalde ruimte dan kunnen wij je helpen doormiddel van een brainstormsessie in de winkel. Dan kijken wij samen naar de mogelijkheden en kun je daarna zelf aan de slag óf wij kunnen je ook helpen met verven en behangen. 

Vind je het lastig een indeling te maken met je bestaande of eventuele nieuwe meubilair dan kunnen wij aan de hand van een 2D tekening het voor je overzichtelijker in kaart brengen. Heb je ook belang bij kleur en behang, dan kunnen wij het meenemen in het advies.

Met een uitgebreid interieurplan maken wij een 3D tekening met de indeling, kleur en materiaalgebruik. Hiervoor komen wij graag bij je thuis voor een intakegesprek waarbij je/jullie woonwensen in kaart gebracht worden om zo tot een mooi en samenhangend plan te komen.

In onze plannen maken wij ook graag gebruik van woonaccessoires om aan te tonen hoe je van je woning een écht thuis kunt maken. Daarvoor hebben wij in onze winkel een uitgebreide keuze aan woonaccessoires zoals vazen, zijdebloemen, sierkussens en ornamenten. Ook voor een cadeau en/of wenskaart kun je bij KLEURCODE in de winkel terecht.

 | Kleurcode

Meer informatie nodig:

Lochemseweg 117 
7217 RC Harfsen
+31 (0)6 5898 4258
[email protected] 
www.kleurcode.com

Koffie en thee staat altijd klaar! Kom gezellig langs.
Kleurrijke groet Dianne en Nadia

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.