Laatste voetbaltraining valt in het water

Laatste voetbaltraining valt in het water

Deze week is voor veel voetballende jeugdteams de laatste training van het seizoen. Zo ook voor de jongens en meisjes van de jeugd onder 11 jaar bij de Witkampers in Laren.

 | LGLD

Speciaal voor de laatste training op woensdagavond hadden de trainers een aantal leuke activiteiten bedacht. Gezien het zomerse weer waren er vooral opdrachten in combinatie met water. De kinderen konden bijvoorbeeld door te scoren op het doel een bakje water verdienen, die ze vervolgens over hun hoofd moesten door geven aan elkaar. De laatste leegde het bakje in een emmer op een weegschaal en het team dat als eerste de emmer omlaag kreeg had gewonnen. Uiteraard was er ook nog even tijd om de trainers even lekker nat te maken.

 | LGLD

Na afloop kregen de kinderen allemaal een lekker ijsje. Voor een tweetal spelers was dit ook de laatste training bij de Witkampers en zij trakteerden nog even voor hun afscheid. Ook trainer Dick werd even in het zonnetje gezet. Dick heeft ruim vijf jaar trainingen gegeven en menig speler al vanaf de minipups zien opgroeien. De trainer kreeg als bedankje een voetbal met daarop de namen van alle spelers.

 | LGLD

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.