Dansstudio POP-UP pakt uit met festival

Dansstudio POP-UP pakt uit met festival

Geen voorstelling in het theater dit jaar voor de leerlingen van DANSSTUDIO POP-UP uit Lochem. Omdat de dansschool dit jaar haar 5-jarig jubileum viert organiseren zij ‘TAKE-A-RAINBOW-FESTIVAL!’ 

Het was de bedoeling om een feestje te organiseren voor alle dansers en danseressen van POP-UP, als dank voor hun vertrouwen, inzet en energie de afgelopen jaren. Maar na een brainstorm-avond met alle docenten groeide dit idee uit tot een festival, waar alle dansgroepen ook nog eens een geweldige show gaan neerzetten! 

Vaderdag

‘Beleefboerderij De Kleine Carrousel’ in Laren, wordt dit jaar op Vaderdag omgetoverd tot festivalterrein met in elke area activiteiten voor jong en oud. Zo kun je op de ‘dancefloor’ terecht voor workshops in verschillende dansstijlen. Doe mee met het opkomende K-POP, leer bekende dans-routines van het razend-populaire Tik-Tok of neem een heerlijk swingende Afro/Dancehall-workshop. Voor de allerkleinsten is er een mini-disco, je kan helemaal losgaan bij de verschillende activiteiten op de Playground, of kom knuffelen met dieren van De Kleine Carrousel!

Shopping area

In ‘Shopping Area’ staan verschillende Lochemse ondernemers met hun producten en bij de ‘Food&Drinks’ kunnen alle papa’s en de andere gasten genieten van een welverdiend hapje en een drankje, verzorgd door de Kleine Carrousel. Op de ‘Rainbouw-Stage’ zijn op verschillende tijdstippen shows te zien van de dansers en danseressen van POP-UP in alle verschillende dansstijlen waarin zij lessen aanbieden. Vaderdag vier je dit jaar dansant met dansstudio POP-UP! 

Jublieum

Dansstudio POP-UP startte vijf jaar geleden in de kelder van ’t Stadshuus en is ondertussen op hun locatie aan de Albert Hahnweg in Lochem uitgegroeid tot een Lochemse dansschool van formaat. Een kleine 250 leerlingen komt uit de hele omgeving en uitgegroeid zijn ze nog lang niet. Dit seizoen voegde eigenaresse Sanne al een aantal nieuwe dansstijlen voor jong en oud toe aan het vaste rooster; komend seizoen hoopt zij nog meer Lochemers aan het dansen te krijgen!

Wanneer?

18 juni 10.00-18.00 uur 

Waar?

Beleefboerderij De Kleine Carrousel
Koebushorst 7 Laren 

Tickets en info? 

www.dansstudiopopup.nl
€10,- (t/m 2 jaar gratis)

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.