SCROLL VERDER
SCROLL VERDER
Jesse Sprikkelman (l) en Ron Selles (r) maken wekelijks The X Vibe.

The X Vibe nu ook te beluisteren voor Nederlanders in Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Canada en Mexico

  •  Partner Content
  •  Gepresenteerd door

ZUTPHEN - EDM-podcast The X Vibe is nu ook te beluisteren voor Nederlanders die in Amerika, Australië, Nieuw Zeeland, Canada en Mexico wonen. Dit komt doordat mediabedrijf iHeartRadio het aanbied in hun app en via hun website. The X Vibe wordt wekelijks gemaakt door Jesse Sprikkelman en Ron Selles, vanuit de ProduMedia-studio in Zutphen.

Alleen in Amerika heeft het platform al 128 miljoen geregistreerde gebruikers. iHeartRadio is een overkoepelend merk voor radiozenders, radioprogramma's en podcasts. Onder andere zenders zoals Z100 New York en KIIS-FM Los Angeles vallen samen met nog bijna 900 radiozenders eronder. Presentatoren zoals Elvis Duran en Ryan Seacrest zijn verbonden aan het netwerk. Hun podcastnetwerk wordt ook steeds verder uitgebreid.

Buiten de landsgrenzen

Sprikkelman en Selles hebben hun best gedaan om ook aan de andere kant van de wereld beschikbaar te zijn. "Er wonen veel Nederlanders in het buitenland. Hoe leuk is het om zo af en toe ook eens wat Nederlandse stemmen te horen. Het is fijn dat we via iHeart ook te beluisteren zijn." Dit is overigens niet hun eerste stap buiten Nederland. Radio SEVEN Costa Blanca zendt The X Vibe tweemaal per week uit op hun radiozender.

The X Vibe is als podcast beschikbaar op streamingsdiensten zoals Spotify en Apple Podcasts. Er zijn ook diverse lokale radiostations die het programma uitzenden. Zoals Koekstad Radio, Roulette FM, RTV Purmerend en nog ruim twintig radiozenders.

Beluister de show... 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.