SCROLL VERDER
SCROLL VERDER

Derby Day op het Luessinkpark

LAREN - De competitie van het Witkampers Mannen 1 team zit nu in de beslissende fase. Met een versterkte degradatieregeling maken nog een flink aantal ploegen kans op degradatie. Aanstaande zondag 21 mei 2023, aanvang 14.00 uur, kan er een beslissende wedstrijd gespeeld worden in deze degradatiestrijd. Voetbalvereniging Witkampers ontvangt dan het team van vv Vorden 1.

Degradatiekraker

Met Vorden nu op 28 punten en Witkampers op 25 punten wordt dit een echte degradatiekraker. Beide ploegen hebben de drie punten echt hard nodig. Een Derby Day op het Leussinkpark dus. Men verwacht, mede gezien de weersvoorspelling, een grote opkomst op het Leussinkpark van zowel de Larense als de Vordense supporters. Neutrale toeschouwers zijn zeker ook van harte welkom. 

Rondom de wedstrijd is een mooi sfeerprogramma georganiseerd. Uiteraard komt de harde kern van Witkampers met een zeer publieksvriendelijke sfeeractie. Daarnaast wordt bekeken of JO9 jeugdspelers van Witkampers en Vorden de ploegen laten begeleiden bij de opkomst. Na afloop van de wedstrijd wordt er voor gezelligheid gezorgd rondom het Leussinkpark met muziek en diverse drankjes en versnaperingen.

Dus voor aanstaande zondag een echte aanrader om de derby te bezoeken.

 

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Steun de lokale journalistiek. Word donateur van LokaalGelderland

Op deze publicatie rust copyright. Onze foto of video gebruiken? Dat kan hier.