Hoe HubSpot prijzen opgebouwd zijn

Hoe HubSpot prijzen opgebouwd zijn

Het programma van HubSpot is ideaal voor marketing en sales. Het programma is ontwikkeld om in te spelen op de reis van de klant en hierdoor meer potentiële bezoekers naar je website toe te halen. Het programma van HubSpot bestaat uit verschillende modules die elk hun eigen functies hebben. Op deze manier kan je op de best mogelijke manier klanten naar je website toe halen en vervolgens behouden. De prijzen van HubSpot verschillen erg. Daarom is het belangrijk dat je niet onnodige pakketten kiest die je uiteindelijk niet gebruikt. Zo kan je erg veel geld besparen.

De prijzen van HubSpot

Het programma HubSpot is dus opgebouwd uit verschillende modules. Deze modules zijn onder andere voor sales, klantenservice of marketing. Elke module is zo ingericht om met elkaar te communiceren. Toch kan het zijn dat je bepaalde modules niet nodig hebt voor je bedrijf. Is de klantenservice al volledig ingericht en is de reactie al erg positief? Natuurlijk is er altijd al ruimte voor verbetering, maar als je erg zeker bent van je zaak kan je deze module dan laten zitten.

De modules zijn vervolgens ook weer opgebouwd in verschillende versies. Zo heb je de gratis versie, starter, professional en enterprise. De gratis versie heeft bijvoorbeeld erg gelimiteerde functies en is maar geschikt voor een gelimiteerd aantal contacten. De enterprise versie heeft alle nodige extra functies en is geschikt voor meer dan 40.000 contacten. De prijs van de enterprise versie ligt vaak een stuk hoger. Als de professionele versie bijvoorbeeld 250 euro per maand is, kan de enterprise versie 1100 euro zijn.

Een abonnement van HubSpot wordt dus op maandelijkse basis afgeschreven. De HubSpot prijzen worden vooral bepaald door hoeveel vraag er naar het programma is en welke versie van het programma je nodig hebt. Aan de hand van welke modules je nodig hebt kan je de prijs opstellen die je ongeveer per maand kwijt bent. Dit kan gewoon op maandelijkse basis zijn maar ook voor een traject van een paar maanden.

Wat doet een HubSpot partner

Heb je als bedrijf hulp nodig met HubSpot? Dan kan je ervoor kiezen om een HubSpot partner in te schakelen. Deze partner zorgt ervoor dat je de laagst mogelijke prijs betaalt voor de modules die je nodig hebt. Daarnaast helpt de partner ook mee met het fixen van bugs en zorgt deze ervoor dat alles op de best mogelijke manier werkt.

Webs is een website die zich specialiseert op het gebied van HubSpot. Er zijn meerdere artikelen en blogs geschreven over het systeem en hoe deze op de meest effectieve manier kan worden toegepast. Daarnaast vind je nog veel meer belangrijke informatie op de website. Webs heeft artikelen geschreven over onderwerpen zoals marketing en sales. Lees ze hier.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.