Samen dansen met je peuter

Samen dansen met je peuter

Dansstudio POP-UP bestaat inmiddels alweer 5 jaar in Lochem waarvan laatste jaren in het pand aan de Albert Hahnweg. 

Momenteel bestaat de dansschool uit 21 vaste groepen met lessen voor jong en oud. Je hebt al lessen vanaf 2,5 jaar met de ouder- en peuterdans. “We hebben vooral heel veel groepen in de basisschool leeftijden, twee hele gezellige volwassenen groepen met gemiddelde leeftijd tussen de 35 en 45 jaar en zelfs een 55+ groep waar iemand van 70 jaar in danst!”

 | Dansstudio POP-UP

Je kan momenteel nog inschrijven voor de de ouder- en peuterdans. Deze start vanaf 5 oktober. “Wat zo te gek is aan dans is dat het zo veel verschillende vlakken aanspreekt; je lijf beweegt intensief, wat zo belangrijk maar vooral ook heel leuk is voor kinderen.”

Docenten

De docenten zijn allemaal ervaren in de professionele danswereld, super gedreven en een expert op hun vakgebied. Met enthousiasme en verbondenheid wordt hun passie en liefde voor hun eigen dansstijl over gegeven op elke leerling. “Niet alleen zijn we vinden in onze eigen studio, maar je ziet ons ook langskomen op je school of kinderdagverblijf om alles wat dans en bewegen op muziek brengt met zo veel mogelijk kinderen te delen!”

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.