Kom in actie voor de Voedselbank

Kom in actie voor de Voedselbank

Op zondagmiddag 22 mei zal het fundraising wandel-event voor de Voedselbank Zutphen plaatsvinden. Er zal een wandeltocht plaats vinden die 4,5 km lang is. Er wordt een stuk langs de IJssel en een aantal bezienswaardigheden gewandeld. Het wordt georganiseerd door Elise Hoitink, student aan de Hogeschool Utrecht in samenwerking met voedselbanken Nederland.

Voedselbank Zutphen

Steeds meer mensen leven in armoede waarvoor voedselhulp een welkome aanvulling. Deze doelgroep vergroot op dit moment landelijk onder andere door de hoge inflatie en de vluchtelingen toename. Voedselbank Zutphen ziet ondanks deze omstandigheden nog geen grote toenames in aanmeldingen. De Voedselbank Zutphen blijven in staat om onze klanten te voorzien van een ruim voedselpakket. Voedselbank Zutphen is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en giften van bedrijven, particulieren en maatschappelijke hulpverleningsorganisaties, kerken, serviceclubs, particuliere stichtingen met sociale doelstellingen en dergelijke. 

Wandel ook mee!

Om de voedselbank Zutphen financieel te ondersteunen gaan we door middel van een fundraising evenement geld inzamelen. In dit geval is het evenement een prachtige wandeltocht langs de IJssel en een aantal bezienswaardigheden in Zutphen.  

Tijdens de wandeltocht is er voldoende gezelligheid en ruimte om nieuwe mensen te leren kennen. De wandeltocht dient ook goed als een familie- en team uitje. Voor de wandeling krijgt elke deelnemer een gezonde snack en een flesje water voor onderweg.

Om mensen nu en in de toekomst te voorzien van voedsel, is het belangrijk dat jij en ik in actie komen. Meld je aan of doneer! Je kan je aanmelden en laten sponsoren via deze link 'In beweging voor de voedselbank'. Alle opbrengsten komen ten goede aan Voedselbank Zutphen.

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je een mailtje sturen naar [email protected]

Wandel jij ook mee?

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.