Caroline van der Plas BBB komt woensdagavond 16 maart naar het gemeentehuis van Lochem

Caroline van der Plas BBB komt woensdagavond 16 maart naar het gemeentehuis van Lochem

MmL, Meedenken met Lochem, heeft sinds 2018 zitting in de Lochemse raad en streeft er naar om vanaf maart 2022 met meer zetels door te mogen gaan. 

Eind 2021 is MmL Bondgenoot geworden van BBB. Dat betekent niet dat MmL onderdeel is geworden van BBB. BBB heeft hierdoor wel een mooie ingang in de lokale politiek en MmL en andere bondgenoten een laagdrempelige ingang in het Haagse. 

Op Zaterdagmiddag 12 maart jongstleden heeft het promoteam van MmL samen met Caroline van der Plas, Tweede kamerlid voor BBB, op de Markt van Lochem vele mooie gesprekken gevoerd met inwoners en bezoekers van de gemeente Lochem.

De week daarvoor was MmL mede-organisator van een druk bezochte bijeenkomst van Achterhoekse BBB-bondgenoten in Aalten. Hoewel Caroline in het Overijsselse Deventer woont waar ook een lokale partij bondgenoot is heeft zij inmiddels de Lochemse smaak helemaal te pakken: ook de uitslagavond wil zij in Lochem doorbrengen. Zij zal dan ook op de 16e aanwezig zijn in het gemeentehuis om het ongetwijfeld positieve resultaat van MmL mee te vieren.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.