Caroline van der Plas (BBB) komt naar Lochem

Caroline van der Plas (BBB) komt naar Lochem

MmL, Meedenken met Lochem, heeft sinds 2018 zitting in de raad. Eind 2021 is MmL Bondgenoot geworden van BBB. Hoewel dit wederzijds niet tot verplichtingen leidt heeft BBB hierdoor een mooie ingang in de lokale politiek en MmL een laagdrempeligeingang in het Haagse. Volgend jaar, na de provinciale verkiezingen, zal dat ongetwijfeld ook zo zijn richting de Gelderse provinciale staten.  

Op Zaterdag 5 maarts jongstleden hebben de Achterhoekse BBB-Bondgenoten uit Lochem, Aalten, Oude IJsselstreek en Berkelland een drukbezochte bijeenkomst gehad in Aalten.

Belangrijkste bezoeker was Caroline van der Plas, Tweede kamerlid voor de BBB, de Boer Burger Beweging. Tijdens deze bijeenkomst verhaalde Caroline over het belang van onder meer de Achterhoek ten aanzien van de voedselproductie door de agrariers maar ook over de zorg dat deze prachtige streek gebruikt wordt als overloop voor dikbevolkte streken elders in het land.

Aanstaande zaterdag 12 maart vanaf 14.30 uur zal Caroline Lochem zelf bezoeken: samen met het campagneteam van MmL zal zij op en rond de Markt het gesprek aangaan met de inwoners van Lochem.

Reageren? Mail de redactie via [email protected].
Op deze publicatie rust copyright.